Ziua Sportului Curat

Dragi susținători ai sportului curat,

Pe 8 aprilie sărbătorim Ziua Sportului Curat, alături de Agenția Mondială Anti-Doping și alte organizații anti-doping la nivel mondial.

Cu ocazia Zilei Sportului Curat 2022, Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) organizează mai multe activități și manifestări.

În primul rând, continuă tradiția începută în urmă cu trei ani și decernează titlul onorific de „Ambasador al Sportului Curat” unora dintre cei mai merituoși sportivi români, din mai multe ramuri sportive.

Astfel, în acest an vor primi titlul: Elisabeta Lipă (canotaj), Alina Dumitru (judo), Ana Maria Popescu (spadă), Corneliu Ion (tir), Ion Grigoraș (lupte), Nicoleta Grasu și Marian Oprea (atletism).

De asemenea, vineri 8 aprilie, pista de atletism a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” va găzdui un concurs de atletism cu trei probe (ștafetă 4 x 100 m, sprint 60 m și săritură în lungime), în care se vor întrece 80 de atleți juniori, fete și băieți, iar câștigătorii vor fi premiați de către ANAD.

Vă invităm să marcăm împreună Ziua Sportului Curat și să postăm în mediul online unul din materialele atașate sub deviza speranței pentru pace.

 

http://anad.gov.ro/web/ziua-sportului-curat-sarbatorita-in-acest-an-sub-deviza-sperantei-pentru-pace/

 

 

Toate cele bune!