INFORMARE

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța aduce la cunoștința tinerilor și a persoanelor care lucrează cu tinerii intenția de a deschide Centrele de Agrement Eforie Sud și Eforie Nord, în vederea oferirii de sejururi de cel mult 6 zile pe litoralul Mării Negre.

Oferta de preț, respectiv 110 lei/persoană/ziua de cazare, asigură: serviciile de masă – 52 de lei, serviciile de cazare – 58 de lei.

Pentru fiecare grup se va încheia contract de prestare de servicii cazare și masă. La fiecare grup format din 10 (zece) persoane plătitoare, vor exista gratuități, respectiv cadrul didactic/persoană însoțitoare și copilul de cadru didactic.

Contractarea se va face direct la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, prin folosirea instrumentelor de comunicare, fără a se intermedia încheierea acestuia.

Procedura de plată: la încheierea contractului se va percepe un avans de 30% din valoarea contractului de prestare de servicii, restul de 70% din serviciile contractate se vor deconta până la intrarea grupului în Centrul de Agrement.

Documentele contractului: copie după C.I. a însoțitorului/cadrul didactic, copie după C.I./certificat de naștere a copilului de cadru, acord G.D.P.R., regulament de tabără, listă de participanți, diagramă de cazare, pontaj de masă.

În prețul unitar de tabără nu sunt incluse costurile de organizare ale unor excursii tematice, DJST Constanța putând facilita organizarea acestor excursii.

Persoane de contact din cadrul D.J.S.T. Constanța – inspector Radu Anina Corina – anina.radu@dsjconstanta.ro, respectiv consilier Țuțuianu Marian – marian.tutuianu@dsjconstanta.ro.

 

Oferta de pret Centre de Agrement Constanta