REZULTATE SPORTIVE MARAMUREȘ 2020

În vederea alcătuirii clasamentelor celor mai buni sportivi ai anului 2020, DJST Maramureș a demarat acțiunea de centralizare a rezultatelor sportive obținute în acest an. În acest scop, structurile sportive din județul Maramureș sunt rugate să comunice, până în data de 4 decembrie, performanțele înregistrate în 2020, utilizând fisa centralizator rezultate 2020.

De asemenea structurile sportive sunt rugate să trimită orice rezultat notabil obținut ulterior termenului trimiterii situației pentru a putea fi luat în calcul pentru clasamentele finale care vor fi alcătuite în data de 15 decembrie.

Pentru alcătuirea clasamentelor finale, rezultatele luate în calcul sunt cele obținute de sportivii clubului afiliat la o federație națională recunoscută de MTS iar rezultatul este obținut la o competiție națională sau internațională aflată în calendarul federației naționale.

Rezultalele se vor trimite in format .xls. dar si in format pdf, tabelele trebuind să fie înregistrate și să aibă ștampila și semnătura conducătorului unității sportive, pe adresa djst.maramureș@mts.ro, pentru a putea fi inregistrate și luate în considerare.

DJST-Maramures-centralizator rezultate sportive 2020