Ziua Porților Deschise la Arena Zimbrilor (GALERIE FOTO)

Complexul Sportiv Arena Zimbrilor și-a deschis azi porțile pentru toți cei care au dorit să vadă în ce condiții se pregătește vicecampioana României la rugby, CSM Știința Baia Mare. Cu această ocazie a fost inaugurată și parcarea de 3000 de mp, care întregește importanta investiție realizată de Ministerul Tineretului și Sportului (70%) și Consiliul Județean Maramureș (30%). Cei care au trecut azi pragul Arenei Zimbrilor, printre care s-au aflat și foarte mulți elevi, au putut vedea cu această ocazie vestiarele, vitrina cu trofee, sala de forță, spațiile de recuperare, terenul de joc și spațiul de socializare cu imagini din întreaga istorie a clubului.

027Evenimentul s-a încheiat cu câteva declarații de presă:

Corneliu Săvoiu (director DJST Maramureș): “Am încheiat o etapă extrem de importantă din construcția acestei baze sportive. Nu ne vom opri însă aici și o vom moderniza în continuare. Este foarte important că rugby-ul băimărean are acum casa lui proprie.”

Gabriel Zetea (președinte CJ Maramureș): “Arena Zimbrilor este o investiție sănătoasă, făcută inteligent. Marea performanță necesită condiții de pregătire pe măsură.”

Călin Matei (președinte CSM Știința Baia Mare): “Avem cea mai frumoasă arenă de rugby, la nivel de club, din România și mulțumesc pentru acest lucru atât Ministerului Tineretului și Sportului, cât și Consiliului Județean Maramureș. Vrem să găzduim anul viitor meciuri ale echipei naționale, dar pentru acest lucru mai trebuie să mai facem câteva modernizări la Arena Zimbrilor.”

028029 030 032035036037018023 015016039017010012041