Turnee de tenis organizate în Sighetu Marmației

Municipiul Sighetu Marmației a găzduit tradiționala competiție de tenis de câmp „Cupa tata și copilul”. Turneul, ajuns la ediția a 24-a, a fost câștigat de perechea Dulugea Răzvan/Dulugea Sorin, care a dispus în finală de perechea Ulici Vlad/Ulici Ionică. Pe locul 3 s-au clasat perechile Gavaller Ariana/Gavaller Adrian și Mesaroș Mark/Mesaroș Alin.

De remarcat că familia Gavaller a participat cu 4 jucători, ceea ce este o premieră pentru acest concurs. 

Cele mai bune perechi ale concursului au fost premiate cu diplome, cupe, medalii și materiale sportive.

Competiția a fost organizată de prof. Mihajlek Eugen, în timp ce prof. Csillik Zoltan a fost arbitru principal.

Tot la Sighetu Marmației s-a desfășurat și „Memorialul dr. Nadassy Ștefan”, în amintirea unei mari personalități a tenisului sighetean.

Cupa a fost adjudecată de dublul Gavaller Adrian/Șter Romulus, care a învins în finală perechea Turda Ajuta/Szollosy Gheorghe. Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Csillik Zoltan/Sebestyen Vasile și Vasile Victor/Mesaroș Alin.     

Sighetu Marmației a găzduit și  „Memorialul Ghindă Eugen”, organizată în amintirea tatălui cunoscutei tenismene, Raluca Ghindă.

În finala turneului dublul Purdilă Marius/Lenghel Adrian s-a impus în fața perechii Sebestyen Vasile/Csillik Zoltan. Locurile III au revenit perechilor Dicu Gabriel/Mesaroș Alin și Turda Ajuta/Duncan Simion.

„Cupa de Vară”, desfășurată în vacanța de vară, a reunit la start un număr mare de tenismeni din țară și străinătate (SUA, Anglia, Elveția, Franța șu Ungaria).

Dintre sportivii de la CSȘ Sighet s-au remarcat Dulugea Răzvan, Rusnac Vanesa, Roșu Alesia, Oros Carla, Pop Mălina, Andreicovici Radu, Nistor Cristopher, Petrovan Alexandru, Sima Ionela și Mesaroș Mark. 

Și alți sportivi, care sunt sau au fost legitimați la CSȘ Sighet, au avut în acest an comportări remarcabile.

Tău Ioan a ajuns în optimi la CN desfășurat la București, iar Pașca Iulian a câștigat concursurile desfășurate la Cluj Napoca, Bistrița, Satu Mare și Baia Mare. 

De asemenea, Trușa Carmen, care evoluează în Chicago (SUA) a câștigat o finală de dublu feminin și a ajuns până în semifinale la simplu, la mai multe turnee, trecând de la o bursă de 40.000 $, la una de 100.000 $.