Scoala Remetea Chioarului, locul III la etapa pe regiune a Olimpiadei Gimnaziilor la oina (baieti)

In lupta pentru castigarea titlului de Campioana pe regiunea NV, s-au intrecut echipele campioane judetene din: Satu Mare-Scoala Micula; Cluj-Scoala Chiuiesti; Salaj-Scoala Dragu; Maramures-Scoala Remetea Chioarului. Sistemul de joc a fost turneu simplu.
Iata rezultatele jocurilor:

oina premiereCluj – Maramures 12-4
Satu Mare – Salaj 4-11
Salaj – Maramures 9-2
Cluj – Satu Mare 6-4
Maramures – Satu Mare 13-0
Salaj – Cluj 13-11

Clasament final:
Locul I – Salaj
Locul II – Cluj
Locul III – Maramures
Locul IV – Satu Mare
Echipa salajeana va participa la etapa finala pe tara care se va organiza in Constanta in luna mai.
Arbitrajul a fost asigurat de o brigada de arbitrii formata din: Moje Cristian – Maramures; Borodi Vasile Cluj; Miron Dorian-Cluj; Miron Daniel-Salaj.

Elevii din Scoala Remetea Chioarului sunt pregatiti de prof. Moje Calin si prof. Luputi Daniel.

Olimpiada Gimnaziilor la oina in 11 jucatori – editia 2016, este organizata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman in colaborare cu Federatia Romana de Oina. Participa echipele unitatilor scolare din sistemul Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, care au asociatii sportive scolare formate din elevi de clasele V-VIII, nascuti in anul 2000 si mai mici, legitimati si nelegitimati.
Competitia se desfasoara pe judete, regiuni si etapa finala pe tara. La etapa finala participa echipele castigatoare ale celor 8 regiuni.
Etapa pe regiunea de Nord Vest, a fost organizata vineri 22 aprilie 2016, in comuna Dragu judetul Salaj de catre: Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, DJST Salaj si Scoala Gimnaziala nr. 1 Dragu. La acest eveniment sportiv au fost prezenti si reprezentantii COSR care au oferit tuturor echipelor participante cate un rand de echipament sportiv complet si mingi de oina.