Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului s-a calificat, in premiera, la etapa finala a ONSS oina – gimnaziu baieti

Vineri 10 aprilie 2015 pe terenul de sport din Remetea Chioarului s-a desfasurat etapa de zona a ONSS oina gimnaziu-baieti.
Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Scolar Maramures, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, Primaria Comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului si Postul de Politie Remetea Chioarului.

La aceasta competitie au participat echipele: Scoala Gimnaziala Dragu jud. Salaj, antrenor prof. Ardelean Cosmin, si Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, antrenor prof. Moje Calin. Arbitrii competitiei au fost Moje Cristian si Cozma Cristian.

Sistemul de joc a fost tur-retur. Primul meci s-a terminat la egalitate 9-9, iar al doilea a fost castigat de Scoala Remetea Chioarului cu scorul de 11-3.
Astfel, Scoala Remetea Chioarului participa in premiera la finala pe tara care se va desfasura peste doua saptamani in judetul Olt.
Organizatorii au acordat diplome pentru fiecare echipa si pentru sportivii care s-au evidentiat:
– cel mai tehnic jucator – Lingurar Alex- Remetea
– cel mai bun aparator – Boca Adrian-Dragu
– cel mai eficace jucator – Dragos Cosmin- Remetea
– cel mai bun la bataia mingii -Gligan Alexandru-Remetea
– cel mai tanar jucator – Lazar Bogdan-Dragu
La finalul competitiei a avut loc o masa festiva pentru toti participantii, acestia fiind recompensati si cu alte premii oferite de DJST Maramures.
Organizatorii aduc multumiri si pe aceasta cale celor care au contribuit la reusita evenimentului: dl primar Ioan Pavel Buzdugan, d-na Hendrea Filip Aurelia- DJST MM, I.I. Pop Laura Loredana- catering, I.I. Bârle Gheorghe, I.I. Ungur Gheorghe si omul de afaceri Fănel Codrea.