Regal de oina la ,,Cupa Tarii Chioarului’’, editia a II-a

Intr-o organizare excelenta, in prezenta a numeroase oficialitati si a unui public numeros, sambata 6 iunie incepand cu ora 9.00 pe stadionul din Remetea Chioarului s-a desfasurat editia a II- a a ,,Cupei Tarii Chioarului’’ la oina, competitie rezervata juniorilor II si I.
Aceasta editie a fost organizata de Scoala Gimnazială Remetea Chioarului, in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Primăria Comunei Remetea Chioarului, Consiliul Local Remetea Chioarului, Postul de Politie Remetea Chioarului, DJST Maramureș, AJST Maramureș, Federatia Romana de Oina, alti sponsori locali.

DSC01628Daca la editia de anul trecut au fost invitate echipe din comunele invecinate, anul acesta au participat echipe din 4 judete, care au in palmares rezultate foarte bune la nivel national, unele dintre ele fiind in primele trei din tara in ultimii 2 ani.
Echipe participante Juniori II: ȘCOALA GIMNAZIALĂ REMETEA CHIOARULUI, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DRAGU-SĂLAJ, ȘCOALA GIMNAZIALĂ CHIUIEȘTI – CLUJ, ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,GEORGE TUTOVEANU’’ – BÂRLAD;

La festivitatea de deschidere au fost prezente numeroase oficialitati in frunte cu primarul comunei Remetea Chioarului dl. Buzdugan Ioan, d-na Hendrea Filip Aurelia- consilier superior DJST Maramures, Balin Viorel si Sulea Petru- maestrii al sportului la oina, numerosi consilieri locali, cadre didactice, invitati de onoare, agenti economici din zona, cetateni din comuna si localitatile invecinate.
Directorul Scolii Gimnaziale Remetea Chioarului, prof Moje Calin a prezentat programul acestui evniment si echipele participante, a anuntat sponsorii, iar apoi a dat cuvantul oficialitatilor prezente.
Competitia a inceput la sectiunea juniori II, iar lovitura de incepere a fost oferita de primarul comunei, dl. Buzdugan Ioan.

Iata si rezultatele meciurilor la juniori II:
Sc. Gimn. ,,G. Tutoveanu’’ – Sc. Gimn. Chiuiesti 2-17
Sc. Gimn. Remetea – Sc. Gimn. Dragu 19-4
Sc. Gimn. Chiuiesti –Sc. Gimn. Dragu 24-7
Sc. Gimn. G. Tutoveanu – Sc. Gimn. Remetea 3-18
Sc. Gimn. Remetea – Sc. Gimn. Chiuiesti 8-15
Sc. Gimn. Dragu – Sc. Gimn. ,,G. Tutoveanu’’ 5-3

Clasament final:
Locul I- Chiuiesti
Locul II- Remetea
Locul III- Dragu
Locul IV- Barlad
Organizatorii au dat prilejul tuturor celor prezenti sa-si arate calitile fizice si indemanarea intr-un ,,concurs de bataia mingii cu bastonul’’, pe doua sectiuni, la care s-au inscris 30 de sportivi si spectatori.
La prima sectiune: ,,CEI MAI BUNI 2 JUCATORI DIN FIECARE ECHIPA’’ clasamentul se prezinta astfel:
Locul I- Baragan Antonio- Chiuiesti
Locul II- Agoston Cosmin-Remetea
Locul III- Gligan Alex – Remetea

La sectiunea ,,SPECTATORI’’:
Locul I –Cont Paul – Coruia
Locul II- Rostas Paul – Chiuiesti
Locul III- Moje Denis- Coruia

A urmat Festivitatea de premiere la categoria juniori II si concursul de bataia mingii.
Sportivii au primit diplome din partea FRO, oferite de d-l Frangulea Sergiu membru in biroul federal care a fost prezent la eveniment, cupe si trofee personalizate oferite de S.C. Faimar S.A Baia Mare, diplome din partea oganizatorilor precum si o masa festiva la caminul cultural.

In Competitia de Juniori I s-au intrecut echipele: S.C. CRONOS BÂRLAD, pregatita de prof. Frangulea Sergiu, A.S. CETATE REMETEA CHIOARULUI si C.S. DINAMIC CORUIA, pregatite de prof. Moje Calin.

Rezultate juniori I:
Dinamic – Cetatea 16-8
Cronos – Dinamic 4-6
Cetatea – Cronos 15-4

Clasament final:
Locul I Dinamic
Locul II Cetatea
Locul III Cronos
Organizatorii au oferit diplome si cupe echipelor participante.
Iata si sponsorii care au contribuit la reusita acestei competitii:

1. I.I. POP LAURA LOREDANA
2. S.C. FAIMAR S.A. Baia Mare
3. I.I. GREBLEŞ PETRU IOAN
4. I.I. BÎRLE GHEORGHE
5. S.C. ACTIV FANVLAD SRL
6. S.C. GU.REMCONSTRUCT SRL
7. S.C. TRANS BIZĂU SRL
8. S.C. METAL GECA SRL Baia Mare
9. S.C. MPG COM SRL
10. S.C. BUNICU SRL
11. PENSIUNEA BALTA NEAGRĂ – Petruş Vasile Cristian
12. Pridea Ionel
13. Ardelean Marcel

Organizatorii tin sa multumeasca si pe aceasta cale Primariei si Consiliului Local Remetea Chioarului, sponsorilor si tuturor persoanelor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment.

DSC01486DSC01669DSC01679