Băimărenii au făcut sport la “Festivalul Tinereții”

Desfasurat in perioada 5-6 iulie, “Festivalul Tineretii” a angrenat un numar de peste 400 de tineri care s-au intrecut la fotbal, baschet, volei, tenis de masa si handbal, pe terenurile de la Liceul de Arta, Colegiul “Anghel Saligny” si Liceul Sanitar din Baia Mare. La finalul competitiilor, tinerii au facut excursii si drumetii.

“Festivalul Tineretii” organizat in parteneriat cu DJST Maramures si cofinantat de Consiliul Local Baia Mare, a constituit un bun prilej de promovare si cultivare a sportului pentru sanatate, educatie si recreere, ca parte integranta a modului de viata a tinerilor baimareni.
Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti s-a bucurat si anul acesta de sprijinul Consiliului Local si a reusit sa organizeze acaeasta actiune in conditii bune din punct de vedere tehnic si organizatoric. Prin diversificarea surselor de finantare, AJSPT Maramures doreste sa ofere in continuare cadrul necesar de crestere a numarului celor care doresc sa practice orice forma de miscare, cu beneficiu pentru sanatate si recreere in randul copiilor, tinerilor, dar si a adultilor din municipiul Baia Mare.
Sportul pentru Toti se bucura de atentia Consiliului Local, ca un factor ce contribuie la imbunatatirea starii de bine si de sanatate a cetatenilor din municipiul Baia Mare, indiferent de varsta.