OINA – un nou succes…national!

În perioada 28-30.11.2014 la Sibiu a avut loc faza finală a proiectelor ,,Și tu poți fi campion la oină,, (băieți) și ,,Fetele promovează identitatea națională prin oină,, (fete), din cadrul Programului PIERRE DE COUBERTIN, proiect finanţat de Ministerul Tineretului și Sportului și implementat de Federația Română de Oină.

La etapa finală au participat câte 6 echipe de băieți și 6 echipe de fete, din cele 6 zone unde s-a desfasurat in urma cu doua saptamani procesul de initiere si selectie in oina.
Selecționata de la zona Zalău s-a clasat pe locul II la băieți, si a fost formata din elevi selectionati de la Scoala Gimnazială nr. 1 Dragu, Liceul Tehnologic ,,Liviu Rebreanu’’ Hida si Școala Gimnazială ,,Ion Popescu” din Coaş

IMG_3541De cealalta parte, selecționata de fete de la zona Cluj-Napoca s-a clasat pe locul III. si a fost alcătuita din eleve de la Școala Gimnazială Remetea Chioarului – Maramureş, Școala Gimnazială Chiuieşti – Cluj si Scoala Gimnazială nr. 1 Dragu – Salaj.
Toti participantii au primit premii constand in tricouri, diplome, cupe, pliante, flyere, mingi si multe alte surprize, cu ocazia mesei festive ce a avut loc sambata seara.
Se aduc multumiri si pe aceasta cale tuturor celor care au fost direct implicati in buna desfasurare a acestui proiect, atat la zone cat si la finala de la Sibiu, de asemenea multe multumiri pentru Ministerul Tineretului si Sportului si FR de Oina.
Felicităm pe toţi participanţii şi le urăm suces într-o viitoare carieră de oinişti campioni.
Prof. Moje Calin

IMG_3534IMG_3538IMG_3528