Oina: ,,Cupa Tarii Chioarului’’ – editia I

Oina castiga tot mai mult teren si in frumoasa comuna Remetea Chioarului. Localitatea maramureseana a gazduit prima editie a “Cupei Tarii Chioarului”, o competitie, care se vrea a fi incepand din acest an una de traditie.
Organizatorii acestui eveniment au fost: Primaria comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, si un grup de oameni inimosi care s-au ingrijit pana in cele mai mici detalii, ca totul sa iasa perfect.

Pentru castigarea marelui trofeu s-au intrecut echipele Cetate Remetea Chioarului, Magura Coas si Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare.
La festivitatea de deschidere a participat si primarul comunei Remetea Chioarului, Buzdugan Ioan, care a dat lovitura de incepere a competitiei. Edilul a demonstrat, de asemenea, calitati sportive deosebite si o forma fizica de invidiat, reusind din prima incercare sa bata cu bastonul peste limita celor 2 puncte, spre deliciul celor prezenti.
Rezultatele meciurilor:
Cetate – Magura 4-0
Liceul Teoretic – Magura 9-2
Cetate – Liceul Teoretic 14-3
Clasament final:
Locul I – Cetate Remetea Chioarului – 6 p
Locul II –Liceul Teoretic I. Buteanu – 4 p
Locul III – Magura Coas – 2p
Clasamentul final, a fost stabilit în funcţie de numărul de puncte acumulate după jucarea celor doua meciuri de către fiecare echipă
La festivitatea de premiere, echipele participante au fost recompensate cu cupe si diplome, sportivii fiind invitati la final sa ia parte la o masa festiva, la caminul cultural din localitate.