OINA: Cupa Primaverii, editia 2015 (GALERIE FOTO)

In organizarea DJST Maramures si a Scolii Gimnaziale Remetea Chioarului, pe terenul de sport din localitate s-a desfasurat vineri 13 martie ,,Cupa primaverii’’ la oina, competitie la care au participat echipele: Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare, Scoala Gimnaziala ,,Ion Popescu de Coas’’ – Coas si Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului.

oina 1Rezultatele inregistrate:

REMETEA – SOMCUTA 7-6
COAS – SOMCUTA 9-13
REMETEA – COAS 7-6

Clasament final:

Locul I Remetea Chioarului
Locul II Somcuta Mare
Locul III Coas

Arbitrajul a fost asigurat de Calin Moje si Cristian Moje, iar echipele au primit cupe si diplome din partea DJST Maramures.
Tot la Remetea Chioarului se va organiza in perioada imediat urmatoare etapa de zona a ONSS la oina pentru scoli gimnaziale, unde speram ca echipa noastra sa se califice la etapa finala ce se va desfasura in judetul Olt.
Echipele participante aduc multumiri si pe aceasta cale organizatorilor pentru sprijin si pentru premiile oferite.

Cupa Primaverii la oina a avut drept scop popularizarea oinei in zona Chioarului in vederea infintarii unor noi echipe, atat de fete cat si de baieti. Zona aceasta a devenit cel mai important centru de oina din judet, mai ales datorita efortutilor depuse de prof. Moje Calin. DJST Maramures se implica in continuare in implementarea Programului Judetean de promovare a oinei si in asigurarea conditiilor de participare a echipelor din judet la competitiile nationale. In utltimii ani, Maramuresul s-a clasat constant in primele trei judete din Romania, in privinta rezultatelor obtinute la faza nationala a ONSS.

oina 2oina 3oina 4