MOVE VEEK in Maramures (GALERIE FOTO)

In perioada 29 septembrie – 5 octombrie, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Maramures, in parteneriat cu DJST Maramures, a organizat in cadrul evenimentului MOVE WEEK o serie de actiuni menite sa atraga un numar cat mai mare de participanti si voluntari.

Actiunile au inceput in Baia Mare cu parada sportivilor, care a cuprins aproximativ 800 de participanti si s-a derulat pe o distanta de 4 km, fiind urmarita de peste 2000 de spectatori. In cotinuare s-au desfasurat competitii de atletism (probe de pista si crosuri), fotbal, gimnastica, box, alte jocuri si stafete. Peste 30 de voluntari au contribuit la buna desfasurare a tuturor activitatilor.

In judetul Maramures, intreaga saptamana a fost marcata de evenimente sportive care s-au desfasurat in scoli, licee si gradinite.
Localitatile Remetea Chioarului, Sacalaseni si Coruia au participat la Move Week cu intreaga populatie scolara, elevii intrecandu-se la cros, oina, trasul franghei, fotbal, box si gimnastica. La aceste competitii au participat peste 400 de copii si tineri, intrecerile in care au fost angrenati fiind urmarite de aproximativ 300 de spectatori. La organizare au contribuit 20 de voluntari.
In orasul Seini s-au organizat competitii in cadrul Liceului Agricol din localitate. Peste 400 de tineri au Invatat dansul Move Week, pe care l-au repetat in fiecare zi, in pauza mare. Actiunea a fost sustinuta de 20 de voluntari.
Evenimentul s-a desfasurat in municipiul Sighetu Marmatiei la Scoala nr. 2 (demonstratii de dans Move Week, cros si tenis). Au participat 300 de elevi, 200 de spectatori si 20 de voluntari.
Cavnicul a participat la Move Week cu 200 de elevi si 20 de voluntari. Concursurile de tenis, handbal si atletism au fost urmărite de peste 100 de spectatori.

Pe parcursul desfasurarii Move Week in Maramures, participantii la eveniment au primit materiale promotionale oferite de Federatia Romana Sportul pentru Toti.
Toate actiunile au fost mediatizate in presa locala, asigurandu-se in acest fel popularizarea organizatorilor si a sponsorilor.

poza paradapoza scoala specialapoza seini 3poza remetea chioarului 1poza remetea chioarului 2poza remetea chioareului 5poza remetea chioarului 3poza remetea chioarului 4poza remetea chioarului 6poza remetea chioarului 7poza seini 2poza seini 5poza seinipoza sighet 1poze sighet 4poza cavnic 1poza cavnic 2poza cavnic 3