Luptatori din Satu Mare si Baia Mare si-au masurat fortele in cadrul unui concurs

DJST MM si CSS 2 Baia Mare au organizat in data de 28 martie, un concurs de lupte, la care au fost prezenti sportivi si sportive de la CSM Satu Mare si CSS2 Baia Mare. Primii clasati, la diferite categorii de varsta si greutate au fost urmatorii:

– Nemes Beniamin, Ticala Mihai, Noje Adrian, Gui Sebastian, Filip Razvan, Alexa Eric, David Catalin, Raffay Norbert, Rus Cristian, Barbur Adrian, Ruje Sergiu, Rus Melania, Filip Carmen, Nemes Anamaria, Antal Roland, Ciceu Sebastian (CSS 2 Baia Mare)

– Soreanu Catalin, Barbur Andrei, Bulgar Catalin, Kovacs Stefan (CSM Satu Mare)

Director de concurs a fost prof. Gavrilas Alin, fost luptator de performanta la CSS 2 Baia Mare, iar presedintele comisiei tehnice a fost prof. Gui Sebastian.
Meciurile au fost conduse de arbitrul international prof. Gui Vasile, vicepresedintele Comisei Centrale a Arbitrilor de lupte din Romania.
Concursul desfasurat in sala de lupte a Clubului Sportiv Scolar numarul 2 din Baia Mare a constituit un prilej de verificre a sportivilor, inainte de participarea acestora la Campionatele Nationale.
In perioada urmatoare, DJST Maramures, in parteneriat cu Federatia Romana de Lupte, doreste infiintarea in judet a cel putin patru centre de initiere in lupte, in mediul rural.