Festivalul “Toamna Chioreană” 2017 (GALERIE FOTO)

Festivalul “Toamna Chioreană” de la  Remetea Chioarului a debutat în ziua de 16 septembrie, declarată “Ziua sportului și a culturii pentru tineret”. AJSPT Maramureș a organizat cu această ocazie, în parteneriat cu DJST Maramureș, CL Remetea Chioarului și Scoala Generala din localitate, un adevarat festival al sportului, dansului și cântecului pentru copii și tineri.

Pe secena evenimentului s-au desfășurat demonstrații de gimnastică, judo, lupte, culturism și majorete, prezentate de peste 200 de sportivi de la CSM Baia Mare (judo, gimnastică și culturism), LPS Baia Mare (gimnastică), Clubul Colibri din Tautii Magherăuș (dans sportiv) și Liceul Seini (majorete).

Cu această ocazie, Remetea Chioarului a dovedit încă o dată că este o gazdă bună pentru sport, în această localitate fiind înființate centre de inițiere la judo, handbal, lupte, oină și gimnastică.

Ziua s-a încheiat co o discotecă în aer liber. Participanții au fost recompensați cu diplome, cupe și alte premii de către organizatori.