Concurs-Campionat Național de Majorete 2017 (Brașov, 13 mai)

majoreteAsociaţia de Majorete din Romania anunta organizarea CONCURSULUI-CAMPIONAT NATIONAL DE MAJORETE, editia a X-a.
Organizatorii acestui eveniment sunt: AMR (Asociatia de Majorete din Romania), Asociatia Club Sportiv Olimpic Cetatea Rasnov si Primaria Rasnov.
Evenimentul se va desfasura la Brasov in data de 13 mai 2017.

Organizatorii doresc ca acest eveniment sa reuneasca un numar cat mai mare de echipe de majorete, care sa demonstreze intr-un concurs-spectacol inedit ca aceasta activitate este unica si ca trebuie apreciata de public si de autoritatile din domeniul sportului, la adevarata ei valoare.
Au fost introduse noi sectiuni de concurs si categorii de varsta, precum si s-au schimbat limitele de timp pentru echipe, conform regulamentului.
La sectiunea Majorete Traditionale cu Pom-poni si Baton :
– Primele 5 echipe clasate la fiecare categorie de varsta (cadete, junioare si senioare) se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE MAJORETE (EMA) din Slovenia din luna Septembrie 2017.
La sectiunea Cheerleading:
– Primele 2 echipe (locul 1 si 2) clasate la sectiunile de concurs Cheerleading si Cheer Dance, categoriile de varsta Junioare si Senioare, diviziile Allgirl si Coed si primul group stunt (locul 1) clasat la categoriile de varsta Juniori si Seniori, diviziile Allgirl si Coed se vor
califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CHEERLEADING (ECU) din Praga, Cehia din
luna iunie 2017.
Campionatul National se va desfasura pe 4 sectiuni separate: majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading / cheer dance si majorete hobby/show.
Formularele de inscriere in concurs trebuie trimise prin e-mail (NU PRIN FAX!!!) catre AMR pana cel tarziu in data de 15 aprilie 2017 alaturi de dovada platii taxelor aferente fiecarei echipe.
INSCRIERILE TRIMISE DUPA TERMENUL LIMITA NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE!!!
Daca nu primiti raspuns de confirmare din partea AMR, va rugam sa va asigurati ca e-mailul Dvoastra a ajuns la destinatie, deoarece AMR nu raspunde de erori de internet sau e-mail, de aceea va rugam sa trimiteti pe ambele adrese de e-mail a AMR-ului (fisa de inscriere impreuna cu tabelul completat si poza cu echipa).
Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati!
Presedinte AMR Dr. Conf. Mihai Kiss
Zsuzsanna Trella Varhelyi Secretar General Asociatia de Majorete din Romania