Campionat National de Majorete, editia a IX-a (Bistrita, 14 mai)

1. Formular inscriere CNM Bistrita 2016      1. Invitatie CNM 2016 Bistrita

Asociaţia de Majorete din Romania anunta organizarea CONCURSULUI-CAMPIONAT NATIONAL DE MAJORETE editia a IX-a.

Organizatorii acestui eveniment sunt: AMR (Asociatia de Majorete din Romania), Asociatia Sportiva CheerDance Sport Bistrita, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Directia Judeteana a Sportului si Tineretului Bistrita.

Evenimentul se va desfasura la Bistrita in data de 14 mai 2016.

Dorim ca acest eveniment sa reuneasca un numar cat mai mare de echipe de majorete care sa demonstreze intr-un concurs-spectacol inedit ca aceasta activitate este unica si ca trebuie apreciata de public si de autoritatile din domeniul sportului la adevarata ei valoare.
Au fost introduse noi sectiuni de concurs si categorii de varsta, pentru care va rugam sa consultati regulamentele.

La sectiunea Majorete Traditionale cu Pom-poni si Baton :
– Primele 3 echipe clasate la fiecare categorie de varsta (cadete, junioare si senioare) se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE MAJORETE (EMA) din Croatia din luna Septembrie 2016.

La sectiunea Cheerleading:
– Primele 2 echipe (locul 1 si 2) clasate la sectiunile de concurs Cheerleading si Cheer Dance, categoriile de varsta Junioare si Senioare, diviziile Allgirl si Coed si primul group stunt (locul 1) clasat la categoriile de varsta Juniori si Seniori, diviziile Allgirl si Coed se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CHEERLEADING (ECU) din Viena, Austria din luna iulie 2016.

Campionatul National se va desfasura pe 4 sectiuni separate: majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading / cheer dance si majorete hobby/show.

Va trimitem in atasament Buletin informativ 1, care cuprinde si invitatia si formularul de inscriere. Cele 2 documente sunt atat in format doc. cat si in format docx.

Formularele de inscriere in concurs trebuie trimise prin e-mail (NU PRIN FAX!!!) catre AMR pana cel tarziu in data de 17 aprilie 2016 alaturi de dovada platii taxelor aferente fiecarei echipe.

INSCRIERILE TRIMISE DUPA TERMENUL LIMITA NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE!!!

Daca nu primiti raspuns de confirmare din partea AMR, va rugam sa va asigurati ca e-mailul Dvoastra a ajuns la destinatie, deoarece AMR nu raspunde de erori de internet sau e-mail.

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati!

Cu stima,
Presedinte AMR
Conf. Dr. Mihai Kiss

Zsuzsanna Trella Varhelyi
Secretar General
Asociatia de Majorete din Romania