Înscrieri pentru Gala Voluntarilor Maramureşeni 2017

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş dă startul nominalizărilor la cea de-a șaptea ediție a Galei Voluntarilor Maramureşeni, competiţie ce premiază meritele voluntariatului în domeniul tineretului.
Gala Voluntarilor Maramureşeni este un proiect propriu al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, proiect care îşi propune să premieze şi să aducă recunoaştere publică voluntarilor şi organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Maramureş.

Formularul de nominalizare, regulamentul, criteriile de eligibilitate, criteriile de jurizare, precum și alte detalii se găsesc pe site-ul www.galavoluntarilormm.ro, termenul limită de înscriere fiind 30 noiembrie 2017, ora 23.59.

Categoriile pentru care se pot face înscrieri sunt:
1. VOLUNTARUL ANULUI 2017 – Categoria 14 – 18 ani
2. VOLUNTARUL ANULUI 2017 – Categoria 19 – 35 ani
3. VOLUNTARUL ANULUI 2017 – Categoria 35+ ani
4. COORDONATORUL DE VOLUNTARI AL ANULUI 2017
5. LUCRĂTORUL DE TINERET AL ANULUI 2017
6. ONG-ul ANULUI 2017
7. PROIECTUL ANULUI 2017 DIN SECȚIUNILE:
* Cultură și educație nonformală
* Sănătate, Sport și Recreere
* Participare și voluntariat
* Muncă și antreprenoriat

În plus, în cadrul acestui eveniment, Asociația DEIS va acorda premiul „Keep on going“ pentru cea mai de impact poveste de voluntariat, la nivel personal. La această categorie se poate înscrie orice tânăr/ă din județul Maramureș, cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 de ani, a cărui poveste de voluntariat, consideră el/ea, că este una care merită să fie cunoscută.

Director executiv,
Corneliu SĂVOIU