Înscriere participanți ”Forumul pentru Drepturile Tinerilor”

Ministerul Tineretului și Sportului organizează Forumul pentru Drepturile Tinerilor”, având ca scop implicarea tinerilor la viaţa comunităţii, mai cu seamă a celor aparținând unor grupuri vulnerabile sau discriminate, prin conștientizarea, recunoașterea și exercitarea drepturilor de care pot și trebuie să beneficieze. Forumul va avea loc la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, București, în perioada 08 – 11 decembrie 2019.

Citește în continuare

Au început înscrierile pentru Gala Voluntarilor Maramureșeni 2019

Înscrierile se pot face până pe data de 2 decembrie 2019, ora 23:59, accesând site-ul www.galavoluntarilormm.ro.

Categoriile la care se pot face nominalizări:

➡️Voluntarul anului 2019 – 14 – 18 ani
➡️Voluntarul anului 2019 – 19 – 35 ani
➡️Voluntarul anului 2019 – 35+ ani
➡️Coordonatorul de voluntari al anului 2019
➡️ONG-ul anului 2019
➡️Proiectul anului 2019 din secțiunile:
▶️Cultură
▶️Educație nonformală
▶️Sănătate, Sport și Recreere
▶️Participare și voluntariat
▶️Muncă și antreprenoriat
➡️Keep on Going

Oportunitate de a călători în țările UE prin programul DiscoverEU

Ești cetățean al Uniunii Europene și ai 18 ani? DiscoverEU, acțiune inițiată de Parlamentul European, îți oferă șansa de a merge într-o călătorie care îți va permite să experimentezi libertatea de circulație în UE, să descoperi diversitatea Europei, să afli mai multe despre patrimoniul cultural și istoria acesteia și să intri în contact cu oameni de pe tot continentul. În plus, DiscoverEU îți permite să îți dezvolți competențe utile pentru viitor, cum ar fi independența, încrederea și deschiderea către alte culturi.

Citește în continuare

Centrul de Tineret Baia Mare, premiat la Gala Tineretului din România 2019

„PicniCafe” a câștigat locul întâi la secțiunea „Cel mai bun proiect de tineret derulat de către un Centru de tineret din cadrul Direcției Județeane pentru Sport și Tineret”, la Gala Tineretului din România (Iași, 26 octombrie). „PicniCafe” a fost implementat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, în parteneriat cu asociația DEIS. Citește în continuare